trešdiena, 2013. gada 16. janvāris

FOTO: Liepājas metalurgs 2 - Belgorod 4:1

Ar spēli savu skatītāju priekšā ‘’Liepājas metalurga-2’’ hokejisti šodien aizvadīja kārtējo spēli MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijā, kurā tā tikās ar Belgorodas (Krievijas) hokeja kluba ‘’Belgorod’’ spēlētājiem. Skanot spēles beigu signālam liepājnieki svinēja kārtējo uzvaru ar rezultātu 4:1.


Liepājnieki ar saviem šodienas pretiniekiem šosezon jau divreiz bija tikušies izbraukumā un abās spēlēs svinējuši uzvaras ar rezultātiem 1:3 un 2:6. Jaunie metalurgi pirms šīsdienas spēles pēc aizvadītām 30 spēlēm ar izcīnītu 71 punktu Ziemeļu-Rietumu divīzijā (arī visā MHL-B grupā) ieņēma 1. vietu. Tikmēr ‘’Belgorod’’ 28 spēlēs bija tikuši pie 32 punktiem, kas viņiem šai pašā divīzijā deva 10. vietu (visā MHL-B grupā 23. vietu).
Šodien metalurgu treneri vārtos bija ielikuši R.Petkusu, bet pretinieku vārtus sargāja I.Rumjancevs. Liepājnieku sastāvā pēc ilgāka pārtraukuma bija atgriezies V. Dobreņkijs.
Spēles rezultātu pirmā perioda ceturtajā minūtē atklāja viesi, kas izmantoja vairākumu. Perioda turpinājumā abām komandām bija iespējas gūt vārtus, spēlējot nevienādos sastāvos, tomēr neviena no komandām to nespēja izmantot.
Otrā perioda astotajā minūtē mājinieki beidzot panāca rezultātu izlīdzinājumu spēlējot vairākumā, kad precīzs bija R. Upenieks. Arī otrā periodā komandas spēja gūt tikai vienus vārtus.
Trešo periodu liepājnieki sāka vairākumā, un to izmantoja M. Ķepals, kas metalurgus izvirzīja vadībā. Perioda trešajā minūtē O.Aploks guva mājiniekiem trešos vārtus, un viesu treneri bija spiesti ņemt 30 sekunžu pārtraukumu. Tomēr arī tas viņiem nepalīdzēja, jo spēles 47. minūtē L. Mazurs-Mago mājiniekus izvirzīja pārliecinošā vadībā ar trīs vārtu pārsvaru. Spēles turpinājumā viesiem bija iespēja mest soda metienu, bet viņi to nerealizēja. Perioda pēdējās minūtēs mājiniekam iespēja spēlēt lielā vairākumā, tomēr pārvērst to vārtu guvumā neizdevās. Līdz ar to spēles galarezultāts bija 4:1.
‘’Liepājas metalurgs-2’’ nākamo spēli aizvadīs rīt pulksten 18:30, kad atkārtoti tiksies ar šīsdienas pretiniekiem.
MHL-B grupas regulārais čempionāts
’Liepājas metalurgs-2’’-‘’Belgorod’’ 4:1 (0:1,1:0,3:0)
Vārti: 03:18 0:1 Starkovs (vairākumā) (Seļankins), 28:57 1:1 Upenieks (Kaļinovskis; Homjakovs), 40:22 2:1 Ķepals (vairākumā) (Mamčics; Dobreņkijs), 42:06 3:1 Aploks (Homjakovs), 46:52 4:1 Mazurs-Mago (Rimjans)
Vārtsargi: Reinis Petkus – Iļja Rumjancevs
Soda minūtes: 24+soda metiens:20 (4:4;6:6;14:10)
FOTO: Ģirts Gertsons



























Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru