ceturtdiena, 2012. gada 15. novembris

FOTO: LM2 - Zeļenograd 4:3 OT


‘’Liepājas metalurgs-2’’ jaunie hokejisti šodien savu skatītāju priekšā aizvadīja kārtējo MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijas spēli, kurā liepājnieki tikās ar Zeļenogradas (Krievija) hokeja klubu ‘’Zeļenograd’’. Uzvarot spēles papildlaikā ar rezultātu 4:3 liepājnieki varēja svinēt divpadsmito uzvaru pēc kārtas.
Jaunie metalurgi pirms šīsdienas spēles pēc aizvadītām 14 spēlēm ar izcīnītu 36 punktiem Ziemeļu-Rietumu divīzijā (arī visā MHL-B grupā) ieņēma 1. vietu. Liepājnieku šodienas pretinieki aizvadījuši 16 spēles, kurās izcīnījuši 32 punktus, kas viņiem ļauj ieņemt šai divīzijā 4. vietu.
Pēc izlaistas spēles pret Viļņas hokeja klubu ‘’Baltika’’ liepājnieku treneri savas komandas vārtu drošību atkal bija uzticējuši Vadimam Miščukam. Šīsdienas liepājnieku laukuma spēlētāju sastāvā nebija pieteikti pieredzējušie spēlētāji B. Zabis, E. Kalns un M. Diļevka.
Spēle pirmajā periodā vārti netika gūti. V. Freijs par sitienu pretiniekam ar elkoni nopelnīja 2+10 minūšu sodu.
Arī otrā periodā komandām ilgi neizdevās gūt vārtus. Tikai spēles 36. minūtē P. Hodzko izdevās pārspēt viesu vārtsargu, kad mājinieki spēlēja vairākumā. Un tas bija vienīgais vārtu guvums spēles otrajā periodā.
Trešo periodu veiksmīgāk sāka viesi, kas jau otrajā minūtē panāca rezultāta izlīdzinājumu spēlējot vairākumā. Tomēr viesu prieki nebija ilgi, jo pēc 19 sekundēm P. Hodzko atkal vadībā izvirzīja mājiniekus, gūstot savus otros vārtus aizvadītajā spēlē. Tomēr arī viesi nedomāja padoties, un tie perioda sestajā minūtē atkal izlīdzināja rezultātu. Nedaudz vairāk kā četras minūtes līdz spēles beigām V. Freijs par uzbrukumu no muguras otrreiz aizvadītajā spēlē nopelnīja 2+10. Un viesi šo dāvanu izmantoja, izvirzoties vadībā, kad līdz spēles beigām bija atlikušas nedaudz vairāk par trīs minūtēm. Spēles 59. minūtē mājinieki izmantojot noraidījumu viesu komandā, un R. Mamčics panāca izlīdzinājumu. Spēles pamatlaikā vairāk vārti netika gūti, un liepājnieki jau otro spēli pēc kārtas bija spiesti spēlēt papildlaiku.
Papildlaika piektajā minūtē viesi nopelnīja noraidījumu un liepājnieki otro reizi pēc kārtas izrāva uzvaru spēles papildlaikā. Uzvaras vārti R. Mamčicam, kam tie bija otrie vārti aizvadītajā spēlē.
‘’Liepājas metalurgs-2’’ hokeja komanda nākošo MHL-B grupas regulārā čempionāta spēli aizvadīs rīt pulksten 18:30, kad atkārtoti tiksies ar šodienas pretiniekiem.
MHL-B grupas regulārais čempionāts
‘’Liepājas metalurgs-2’’ – ‘’Zeļenograd’’ 4:3 OT (0:0,1:0,2:3;1:0)
Vārti: 35:42 1:0 Hodzko (vairākumā) (Rimjans; Kaļinovskis), 41:16 1:1 Bobrovskijs (vairākumā) (Salahovs), 41:352:1 Hodzko (Kaļinovskis), 45:36 2:2 Popovičs (Sļepuhins; Ņikitins), 56:37 2:3 Salahovs (vairākumā) (Bobrovskijs; Ņikitins), 59:17 3:3 Mamčics (vairākumā) (Rimjans), 64:27 4:3 Mamčics (vairākumā) (Hodzko),
Vārtsargi: Vadims Miščuks – Vladimirs Pasinkovs
Metieni pa vārtiem: 26:32
Soda minūtes: 34:18


FOTO: Ģirts Gertsons










































Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru