sestdiena, 2012. gada 1. septembris

FOTO: Regbijs - LLU uzvar Liepājas vikingus

Sestdien, 1. septembrī, Grobiņā notika “Livland” Latvijas meistarsacīkšu spēle starp Liepājas “Vikingi/Grobiņa” un LLU komandām. Ievērojami pārāki ar 53:5 (27:0) bija LLU studenti.

LLU tā bija otrā uzvara četrās spēlēs un ar 10 punktiem komanda pacēlās uz piekto vietu turnīra tabulā. Savukārt liepājniekiem tas bija septītais zaudējums septiņos mačos un vienība pirmo apli noslēdza astotajā (pēdējā) vietā.
Liepājas “Vikingi/Grobiņa” galvenais treneris Aivis Ašmanis: Mēs joprojām mācāmies. Progress ir vērojams katrā spēlē. Ar spēka cīņām mums nav problēmas. Tās galvenokārt rodas sānu izspēlēs. Mēs cenšamies, lai būtu labāki un varētu nopietnāk pretoties vadošajām komandām.
LLU galvenais treneris Arvis Pilenieks: Prieks, ka jelgavnieki un studenti bija noilgojušies pēc regbija. Varējām izmantot visas atļautās septiņas maiņas. Bijām labāki vairākās pozīcijās. Labākais spēlētājs bija Mārtiņš Rauziņš. Spēlētāji ievēroja norādījumus un spēles disciplīna bija augstā līmenī. Mūsu misija lielā mērā ir tāda pati kā Liepājai – vairāk attīstīt regbiju, nevis cīnīties par augstiem rezultātiem. Pēc vairākiem gadiem viss varbūt būs citādi.
Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs
FOTO: Ģirts Gertsons



































Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru