svētdiena, 2012. gada 15. jūlijs

FOTOREPORTĀŽA: Gagarina kauss Liepājā.


Svētdien, 15. jūlijā, Liepājas pusmaratona trasē un Ledus hallē „Liepājas metalurgs” bija iespējams redzēt un aptaustīt prestižo KHL trofeju Gagarina Kausu, kuru pavadīja tā ieguvēji – Maskavas „Dinamo” galvenais treneris Oļegs Znaroks, treneris Harijs Vītoliņš un fiziskās sagatavotības treneris, liepājnieks Juris Ždanovs.
Startā ar kausu fotografējās 1200 pusmaratona dalībnieki un skatītāji. Pie Ledus halles visus sagaidīja koncerts, uzstājās grupas „Willow farm” un „Ivo Fomina grupa”, bet ledus arēnā jaunie sporta kluba „Liepājas metalurgs” hokejisti ne tikai svinīgi iznesa slaveno trofeju savā laukumā, bet paši mazākie sportisti parādīja, kā apguvuši hokeja spēles mākslu.
Kā savā uzrunā teica Maskavas „Dinamo” treneris Harijs Vītoliņš: „Mēs priecājamies, ka Liepājā mīl hokeju, ka sporta klubs „Liepājas metalurgs” strādā, lai sagatavotu jauno maiņu hokejā un kas zina, kurš no jaunajiem hokejistiem savā karjerā arī izcīnīs balvas, ar ko leposies visi!”
Gagarina kausa viesošanās Liepājā bija svētki visiem tiem, kas mīl un ciena hokeju un prieks par to, ka trofeju uz Latviju ir atveduši mūsu hokeja zvaigznes – Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.


FOTO: Ģirts Gertsons









































Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru