svētdiena, 2013. gada 10. marts

FOTO: Liepājas metalurgs 2 - Sputņik 2:1

Šodien sākās Krievijas atklātā jauniešu MHL B grupas hokeja čempionāta ceturtdaļfināla spēles. SK „Liepājas metalurgs” savā laukumā sacentās ar Almetjevskas „Sputņik Alm”, kuru saspringtā un aizraujošā cīņā pārspēja ar 2:1. Rīt 10 martā pulksten 17:00 otrā spēle.


Pirmo no trim uzvarām šodien guvām. Vēl mums nepieciešamas divas, lai tiktu pusfinālā vēl nepieciešamas divas.
Šodienas spēle bija pietiekami spraiga un aizraujoša. Paskrēja vienā elpas vilcienā. Spēli iesākām labi. Pirmajās desmit minūtēs iespiežot pretinieku viņu aizsardzības zonā. Taču tad sekoja nevajadzīgu noraidījumu sērija, kas ļāva „Sputņik Alm” gan gūt vārtus gan līdzsvarot spēli. Otrajā periodā ar lielām pūlēm izdevās liepājniekiem rezultātu izlīdzināt. Bijām tuvu pat tam, lai izvirzītos vadībā. Pat guvām vārtus, kurus gan tiesneši neatzina par pareizi gūtiem. Kas „metalurgiem” neizdevās otrajā trešdaļā, to mūsu hokejisti paveica trešajā trešdaļā. Māris Diļevka individuāli apspēlēja vairākus pretiniekus un pārspējot arī viesu vārtsargu – 2:1. Arī spēles pēdējās minūtēs vairāk uzbruka mājinieki, kas ļāva gūt pirmo, lai arī grūto uzvaru ceturtdaļfinālā.
Nākamā sērijas spēle jau rīt pulksten 17:00 „Liepājas metalurgs” ledus hallē.
SK „Liepājas metalurgs” – „Sputņik Alm” (Almetjevska, Krievija) – 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Vārtus guva: 0:1 Fiļin (Orehin, Saetov vair.) 10:07, 1:1 Kaļinovskis (Rimjāns) 26:24, 2:1 Diļevka (Siksna) 49:54
SK „Liepājas metalurgs”: Miščuks, Demiters – Siksna, Diļevka – Zabis – Ozoliņš, Mamčics – Makarovs, Hodzko – Rimjāns – Kaļinovskis, Neimanis – Upenieks, Ārinieks – Homjakovs – Mazurs-Mago, Matuzevičs – Freimanis, Ziemiņš – Plānics – Freijs
Soda minūtes: SK „Liepājas metalurgs” – 8 min / „Sputņik Alm” – 10 min

FOTO: Ģirts Gertsons
























Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru